CAROLS & WIJNPROEVERIJ

donderdag 20 december 2018 / 20.30 uur
Delfshaven / Oude of Pelgrimvaderskerk 

Geert Bierling Bätzorgel en koororgel
Peter van Drunen gastheer en verteller
Vocaal en instrumentaal ensemble

Hoe komt u beter in de kerststemming dan met een weldadig kerstconcert in de sfeervolle Pelgrimvaderskerk in historisch Delfshaven? Organist Geert Bierling en een aantal andere musici spelen en zingen de mooiste kerstmuziek en de wijnkenners van Domaine Z staan klaar om u een glaasje in te schenken!


Dit jaar biedt De Doelen i.s.m. de Laurenskerk voor het eerst de serie Orgel Specials aan: imposante, lange orgelconcerten, die een aparte serie verdienen. Voor de Doelenconcerten van de serie Orgel Specials heeft Geert Bierling een drietal programma’s bedacht. Hij opent de serie op zijn Doelenorgel met het eerste concert na de renovatie van de 256 chamade-pijpen van het Doelenorgel, waarvan we in 2018 de vijftigste verjaardag vieren. Natuurlijk mag het kerstconcert met wijnproeverij in de sfeervolle Pelgrimvaderskerk niet in uw agenda ontbreken. De stadsorganist improviseert zijn eigen muziek bij de vertoning van The Thief of Bagdad uit 1924.

Deze prachtige concerten worden aangeboden als los betaald concert , maar ook als serie in een zeer voordelig abonnement in combinatie met twee Organ Special concerten in de Laurenskerk

normale prijs € 22
t/m 26 jaar of CJP € 18

 

2018-12-20 B.JPG